Tereza L., Artur – australský ovčák

28. 01. 2023 | 10:16

Když jsem veděla, že si pořádím svého prvního psa a rozhodla jsem se pro tuhle super akční inteligentní rasu, tak mi bylo jasné, že potřebuji maximální podporu hned od začátku. Vybrala jsem si proto Aigon. Ještě než jsem měla Arta u sebe, tak mi Monika pomáhala, odpovídala na mé časté dotazy:D A že jich bylo. Hned jsem si objednala lekce do školky, kde se Art pořádně vyblne a naučí si hezky hrát aniž by pejsky terorizoval. Na školce je super permanentní asistence Moniky a Míši, takže se hodně naučíte i vy.
K Míše jsem pak začala chodit na individuální lekce a těším se na ně každý týden! Musím říct, že po měsíci s chlupatým predatorem to bylo jako dar z nebe. Míša mi zodpoví všechny dotazy i ty uplně hloupe a je to super. Chodit k Míše na IVL je jako druh terapie a hlavně se zbavíte pocitu, že nevíte co děláte a jste na to sami. Každý týden si ukážeme nový povel, který trenujeme.
Už se moc těšíme na skupinovku:)
Co můžu říct, tak že bez Aigonu bych to nezvládla, je fajn, potkávat se zde se super komunitou pejskařů a holky dávají maximální podporu.
Tereza a Art.

https://g.co/kgs/1AFn6X

Kynologické centrum Aigon s.r.o.

VÝCVIKOVÁ HALA

Frýdecká 18/434 719 00 Slezská Ostrava-Kunčice